Vores Garanti - Fuld tilfredshed eller pengene tilbage:

Telefonkort.dk er en førende telekort forhandler. Det er vores mål at give vores kunder den bedste service indenfor forudbetalte telefonkort på nettet. For alle telefonkort vi sælger, sørger vi for at give vores kunder adgang til kortets tekniske support afdeling.

De tekniske support afdelinger er ansvarlige for forbindelse, kvalitet, priser og eventuelle andre tekniske spørgsmål, der måtte opstå i forbindelse med deres telekort. I det tilfælde at en kunde støder på nogen af disse problemer, vil de være i stand til at løse deres problem direkte med udbyderen af kortet.

Hvis telefonkort udbyderen ikke løser evt. tekniske problemer, vil Telefonkort.dk gribe ind på kundens vegne og sørge for at få løst det oprindelige problem som oplyst af kunden.

Hvis et teknisk problem har vist sig at være uløselig, vil Telefonkort.dk tage følgende tiltag, afhængigt af den aktuelle status på det købte telefonkort:
- Hvis den fulde saldo stadig er på telefonkortet eller hvis saldoen på telefonkort er blevet reduceret som følge af det aktuelle tekniske problem rapporteret til Telefonkort.dk vil vi yde kunden en fuld refusion.
- Hvis saldoen på telefonkortet er delvis brugt, vil kunden modtage en kredit for restbeløbet på kortet. Det krediterede beløb vil ikke kunne overstige kundens oprindelige købesum.

Garantien er begrænset til det oprindelige køb og kan ikke overdrages. Garantien skal gøres gældende inden 30 dage efter købet. Hvis et telefonkort er blevet genoptanket, så er vores garanti kun gældende for den sidste genoptankning af kortet. Vi refunderer ikke minutter eller penge fra en tidligere genoptankning, idet en genoptankning at et kort anses som en tilfredshed med den ydede service.